TURNÉDATUM + Biljettlänkar 2024

Mmm. Somliga saker tar tid på sig, att landa. Som att ha fått avsluta fjolårets turné hemma på Hisingen på ett fullsatt Aftonstjärnan. Alltid nervöst. Hemmaplan. Men där satt ni. I alla åldrar, från alla håll och kanter. Och när jag blickade ut från scen såg jag människor från en mängd olika tidpunkter, platser och sammanhang ur mitt liv. Alla med sitt unika möte och fragment av mig. Ja, vem är man egentligen? Löjlig fråga kan tyckas, men där, i rummet, under trycket av en kokande nedsläckt teatersalong så fogades som alla dessa möten, trådar och bitar av mig samman till EN. Jag. En upplevelse av helhet. Ett jag som mellan två låtar hann tänka, ”jag tjänar inga pengar, men är rik som fan”. På er. På detta. Här är min plats. Och där och då, hade jubileumsföreställningen som inledde året, längs vägarna evolverat till mer av en livsteckning. Som fortfarande känns angelägen att dela. Och vi hann ju inte med alla orter som ville lyssna då, så,.. tja, vi rullar vidare?! Tack för allt hittills och ni är alla varmt varmt välkomna till kommande konsertkvällar:

22/2 SUNDSVALL – Pipeline
24/4 HÄRNÖSAND – Säbrå Rockcafé
25/2 KIRUNA – Kiruna Kyrka
29/2 UMEÅ – Heartbeats @ Gotthards
2/3 SKELLEFTEÅ – Sara Kulturhus
4/3 HAPARANDA – Lagrotta
6/3 PITEÅ – Kajman
8/3 HAKKAS – Folkets Hus
9/3 VISTTRÄSK – Visfestival @ Missionshuset
10/3 SPRINGLIDEN – Visfestival @ Byastugan
12/3 KALIX – Kalix Folkhögskola

13/3 ROVANIEMI – Korundi Café
15/3 JUNOSUANDO – Folkets Hus

16/3 MURJEK – Murjeks Hembygdsgård
28/3 ÖREBRO – Örebro Konserthus
5/4 GISLAVED – Hotell Nissastigen
10/4 VISBY – Almedalsbiblioteket
11/4 VISBY – Fenix Ungkulturhus

22/6 KVIDINGE – Tomarps Kungsgård
5/7 HØLEN – Hølen Kafé (NO)
10/7 ODDA – Skysshesten Stage
12/7 DALSLAND – Upperud 9:9
13/7 KARLSTAD – Bakgården
26/7 MALMÖ – Grand Cirkus Hotel
27/7 SIMRISHAMN – Stjärnbryggeriet
30/8 UPPSALA – Uppsala Beer & Whisky Festival
12/10 PARIS – Issy les Moulineaux
21/11 STOCKHOLM – Bio Aspen


Foto: Lisa Ekelund
Bokning: lenny@kultivation.se