20 år som artist. Ny föreställning och turné 2023

Hejdär mina vänner! Mmm. I år är det 20 år sedan jag släppte min första sång och klev upp på en scen. Aah, där stod jag, för 965 konserter sen, alldeles uppsvälld på overklighetsförankrade visioner. Det blev inte som jag tänkt mig,… alls. Men det blev massor ändå.
Framgång och fiasko. Serenader och sammanbrott. Hits och helvete. Wooaa. En mängd skivor och turneer från garage i Jokkmokk till basebollarenor på Kuba. Och såklart, bli mästare på laga trerätters i hotellrummens minivattenkokare. Tack för alltihopa och Tack till er som varit med!

Jag tänkte bjuda in till att få fira detta med er. Bjussigt bjuda på allt i en ny soloföreställning. Sjunga sig fram med musiken som tidslinje. Dela människan och livet bakom allt detta också, sett ur ögonen av att vara en annan idag. Mmm, Livet kringelisnorklar sig fram. Det är bara skratta åt alltsammans och det kan man göra tillsammans. I år är jag tårta och tomtebloss non stop.

Ah, vi börjar i min födelsestad Skövde så ser vi hur detta rullar ut allteftersom.
Allt bästa och Stora Kramar! Varmt välkomna allihopa /Kristian

1februari Skövde – Konstmuseet
26april Södertälje – Estrad

Turnén byggs ut löpande så håll utkik.

För bokning:
info@kristiananttila.com

Foto: Lisa Ekelund