Musik i Nordpilens spår – turné 2021

Musik i Nordpilens spår – Turné med Kristian Anttila och Johan Piribauer

Hejdär vänner! Kan nu offentliggöra föreställningen ”Musik i Nordpilens spår”, döpt efter det gamla nattåget Nordpilen som gick mellan Stockholm och Norrbotten. Vi följer rälsen längs denna sträcka och uppträder i de gamla stations-samhällena och byarna längs spåret. Samhällen som kraftigt avfolkats i takt med samhällets urbanisering och nu får sin historia förevigad via berättande och musikaliska tolkningar.

Vi livesänder akustiska konserter från dessa orter och bjuder in lokala gäster som kan berätta om orten, järnvägen och dess historia mellan låtarna. Vi tar även med er på en mindre rundtur på varje ort. 

Följ oss via Facebook-sidan ”Musik i Nordpilens spår” samt Youtube-kanalen med samma namn.

Turnéschema:
23/5 Stockholm
24/5 Holmsveden
25/5 Ramsjö
26/5 Ragunda
27/5 Mellansel
28/5 Björna
29/5 Hällnäs
30/5 Jörn
31/5 Lakaträsk
1/6 Nattavaara
2/6 Abisko
3/6 Vassijaure

Ytterligare konserter i Norrbotten utanför Stambanan:
4/6 Korpilombolo
12/6 Jockfall
13/6 Piteå

Intervjuer:
P4 Västerbotten
P4 Västernorrland
P4 Jämtland
P4 Norrbotten
Örnsköldsviks Allehanda
Norrbottens-Kuriren
Gunnarsbyn-TV