TACK 2018!

Tack 2018 och Tack alla ni som kom på den avslutande spelningen på Debaser och Lille Napoleon-jubileet!

Vet inte vad jag ska säga riktigt. Förundran och stolthet är delar av det som går runt i mig. Verkligen, TACK alla ni som kom. Ska sägas jag var djupt obekväm inför denna kväll, men att höra ens texter och melodier genom artister vars uttryck jag själv beundrar var drabbande på ett sätt jag inte kunnat förutse. Likaså publikens gensvar och uppslutning. Tack, Petter Seander och Birds Records som drog igång det här, Tom Jerry Boman och Debaser som genomförde. Tack vännerna och idolerna som tolkade; Johan Airijoki Kitok Iiris Viljanen Charlee Nyman Conny Nimmersjö. Tack världen. Nu tar vi paus från mig ett tag. Ha en fin kväll alla! /K.

Några vinyler kvar på:
https://kristiananttila.bandcamp.com/album/lille-napoleon-deluxe-edition

Foto: Tom Jerry Boman