10-ÅRSJUBILEUM

Jaja, portad från försvaret & whatever. För nu är det 10 år sedan jag upptäckte man kunde spara pengar genom att äta gammal mat. 10 år sedan jag var dum nog tro jag skulle ta över världen. 10 år sen HAN DEN DÄR Kristian Anttila släppte sitt debutalbum. Allt det där sitter ihop. Och när jag tittade in genom ett fönster i Havanna så satt en kille där. Där satt också hans mamma. Och så hennes mamma. Dom bodde så och satt nergojjade i gungstolar och tittade på tv i den där ettan dom delade med sonens motorcykelverkstad. Och när jag lixom vänder mig bakåt så ser jag ju att livet har krängt hit och krängt dit och musiken har gått upp och har gått ner och har gått upp OCH jag ser också att det alltid varit jag själv som pekat vart jag ska. Det är jag stoltast över.

Kommande året börjar jag spela med mitt band igen. Jag ska sitta i TV och prata om mig själv. Jag ska sitta i Radio och prata om mig själv. Jag ska sitta i tidningar och tillslut kräkas rätt över mig själv medan jag berättar om den här resan. Men framförallt så händer DET DÄR som gör det hela lönt och värt och försvarligt och som jag nog måste berätta om vid ett senare tillfälle för nu ropar mamma. Ses på vägen vänner! /Kristian Anttila 2.0

2013-04-05 UMEÅ – Umeå Open (med band)