Kristian uppträder i SVT på Juldagen och Annandag jul

Varför var jag försvunnen hela november? Ja, det är det ingen i Sverige som vet direkt. Men i Danmark, vårt kära korvrökölande grannland så vet man att jag var i Aalborg och sjöng sånger tillsammans med lite internationella popstjärnor och en 56 man stark symfoniorkester.

Det var en fin tid. Jag hade exempelvis en skjorta på mig när jag uppträdde. Den var struken av en specialstrykkvinna som jag hade till min förfogan 24 timmar om dygnet. Jag bodde på ett hotellrum som var utrustat med en mängd knappar vid sängkanten. En knapp hade exempelvis funktionen att det 10 minuter efter knapptryckning dök upp en askrullad pocherad kolibri i knorr brunsås på ett silverfat. Sen dess har livet gått utför men jag är glad ändå.

Vill ni se skjorta och mage och höra mig och Sylvia Vrethammar för första gången framföra ”Magdalena (Livet före döden)” slår ni på SVT 22.30 på Juldagen och 10.35 på Annandag jul. God jul! Hälsningar /K.

Nordisk julkonsert på STV