Världens snuskigaste man – ny singel 28e april

28e april släpps ”Världens snuskigaste man” officiellt. Första låten hämtad från kommande skivan som släpps i höst. Kristian låter hälsa:

”Vadå ”Världens snuskigaste man” kanske ni undrar? Den kan man väl inte veta? Nä, men nu är det bara så helt enkelt. Ska jag vara uppriktig hette den faktiskt ”Sveriges löjligaste man” från början. Sen hette den ”Världens beslutsångestaste man” men det lät knepigt. Sen skojjade vi runt med ”Världens snuskigaste man.” Sen hann jag inte ändra en gång till innan skivbolaget skickade iväg låten. Så kan det gå.

Hur låter det då? Tja. Trummor, bas, gitarrer och lite tjejskrik. Vers-Refräng-Vers-Refräng-PangPangPang! Mycket enkelt. Mycket effektivt. Som vanligt fast ännu lite bättre. Jag är en ganska enkel man nämligen. När folk skrattar så skrattar jag också exempelvis. När folk dansar så vill jag också dansa. När folk får höra den här låten så gör dom allt det där på samma gång och tycker att livet är kul och härligt. Helt otroligt! Vi ses på turnén! /K”

LÅTEN:

iTunes
CDON
Spotify
YouTube